top of page

Bouwboeren op het rtl nieuws

Bijgewerkt op: 1 aug. 2023

Op 22 juni organiseerden we vanuit BouwBoeren een opendag op één van onze oogstlocaties. Naast de provincie Utrecht, waren hierbij boeren- en natuurorganisaties en andere belangstellenden aanwezig. Maar ook RTL Nieuws kondigde een verrassingsbezoek aan. Een week later werd het nieuwsitem uitgezonden op de nationale tv.


opendag

Tijdens de opendag vond er een presentatie plaats omtrent de gehele biobased keten. Presentatoren Luc, Patrick en Wout namen de bezoekers mee in het hele biobased proces: van zaadje tot bouw van een biobased woning. BouwBoeren is verantwoordelijk voor de productie van de vezelrijke gewassen, de BioBased Factory werkt de geoogste gewassen op tot biobased halffabrikaten en BioBased Housing Solutions gebruikt de geproduceerde halffabrikaten in de bouw van hun biobased woningen.


Benieuwd naar de presentatie? Download dan de whitepaper!


Opname RTLNieuws

Heb jij het item van RTL Nieuws gemist? Hieronder vind je het nieuwsitem van BouwBoeren op 28 juni om 19:30. Op de website van RTL Nieuws staat nog een uitgebreider video. Deze kan je hier vinden.Comments


bottom of page